Ecotax transit tol uitgesteld

Ecotax transit tol uitgesteld

Ecotax transit tol uitgesteld

De invoering van de nieuwe Ecotax per 1 januari 2015 is uitgesteld. Wel is de verwachting dat de invoering volgend jaar rond 1 maart 2015 zal plaatsvinden, maar dit is nog niet officieel vastgesteld.

Ons advies

Wij adviseren u de volledige registratie zo snel mogelijk af te ronden. De registratie kost u niets, maar zo bent u wel klaar voor de Ecotax transit tol. Wij helpen u graag met de registratie en voorzien u van de best mogelijke betaaloplossing, onze Multi Toll Box. De Box gebruikt u (met korting) behalve voor Frankrijk ook voor Spanje, Portugal en de Belgische Liefkenshoektunnel!

Ons team legt u graag uit welke voordelen de Multi Toll Box nog meer heeft. Bel nu met 070-3199590 of vul het contactformulier in. Bekijk ook onze speciale Multi Toll Box Pagina.

Multi Toll Box2Vragen Veel gestelde vragen over de nieuwe ‘Ecotax péage de transit poids lourds’ ook wel Ecotax transit tol genoemd:

  • Waar betaalt u voor? U dient te betalen voor het werkelijk gereden aantal kilometers afhankelijk van de milieuklasse van uw truck.
  • Welke voertuigen betalen tol? De tol gaat gelden voor voertuigen vanaf 3,5 ton en zwaarder.
  • Waar tol betalen? De tol zal voornamelijk op de doorgaande hoofdwegen ingevoerd worden. Het gaat hierbij om ongeveer 4000 kilometer aan overheidswegen.
  • Wat moet u betalen? De kosten per voertuig zullen ongeveer 13 Eurocent per kilometer zijn, afhankelijk van het type voertuig, het aantal assen, de Euronorm en het gewicht.

Posted in: Uncategorized

Leave a Comment (0) ↓